Skip to the main content.

1 min read

Hjälp med HR-frågor för småföretagare

Hjälp med HR-frågor för småföretagare

Små företag har ofta inte en egen HR-ansvarig och då är det bekvämt att kunna få hjälp med verktygen som behövs för att medarbetarna ska trivas och känna att de gör nytta på arbetet. Hos oss får du personlig service av ett team med erfarna HR-konsulter. Vi har framgångsrikt hjälpt ett stort antal kunder med att utveckla sina verksamheter.

HR är ett ämne som ofta prioriteras lägre när ett företag startas, men lagen kräver att en viss grund redan finns från den första anställda. Vi erbjuder hållbara skräddarsydda lösningar och ser till att ni har det som lagen kräver. Utifrån era önskemål kan vi ta hand om hela HR-processen eller specifika delar och bli er support för allt som rör HR-frågor. Vi kan hjälpa er med allt från att upprätta en personalhandbok, skapa bra riktlinjer och rutiner gällande exempelvis kränkande särbehandling, jämställdhet eller andra arbetsmiljöfrågor samt för semester, sjukfrånvaro, VAB och mycket mer.

Målet för oss är att ansvara för hanteringen av överenskomna processer och att löpande arbeta aktivt med effektivisering av rutiner för att öka ert strukturkapital. Vi hjälper er med att skapa rutiner som ger er så mycket avlastning som möjligt samt trygga kvaliteten.

Under samma tak har vi även duktiga redovisningskonsulter och affärsrådgivare som kan hjälpa er med bland annat löpande bokföring, redovisning, deklarationer, årsredovisningar och skatterådgivning. Klicka här för att komma till deras blogginlägg.

Vi ger våra kunder råd att växa och utvecklas.

Har ni frågor och funderingar kring våra HR-tjänster eller vad vi kan erbjuda just ert företag? Tveka inte att kontakta oss på Lön & HR Bolaget så hjälper vi er.

 

Kontakta oss

 

Viktiga lagar och riktlinjer inom HR

Viktiga lagar och riktlinjer inom HR

För att skapa en rättvis och säker arbetsmiljö måste företag följa flera lagar och regler inom HR i Sverige. Vidare, genom att följa dessa riktlinjer...

Read More
Vad ska man tänka på när man anställer med rörlig lön?

Vad ska man tänka på när man anställer med rörlig lön?

När du ska anställa personal med en del eller hela lönen som rörlig finns det flera saker att tänka på.

Read More
Vad innebär löneväxling mot pension?

Vad innebär löneväxling mot pension?

Vad är löneväxling?Löneväxling innebär att en anställd byter ut en del av sin bruttolön mot högre inbetalning till tjänstepensionen. Det är alltid...

Read More