Skip to the main content.

1 min read

Hjälp med HR-frågor för småföretagare

Hjälp med HR-frågor för småföretagare

Små företag har ofta inte en egen HR-ansvarig och då är det bekvämt att kunna få hjälp med verktygen som behövs för att medarbetarna ska trivas och känna att de gör nytta på arbetet. Hos oss får du personlig service av ett team med erfarna HR-konsulter. Vi har framgångsrikt hjälpt ett stort antal kunder med att utveckla sina verksamheter.

HR är ett ämne som ofta prioriteras lägre när ett företag startas, men lagen kräver att en viss grund redan finns från den första anställda. Vi erbjuder hållbara skräddarsydda lösningar och ser till att ni har det som lagen kräver. Utifrån era önskemål kan vi ta hand om hela HR-processen eller specifika delar och bli er support för allt som rör HR-frågor. Vi kan hjälpa er med allt från att upprätta en personalhandbok, skapa bra riktlinjer och rutiner gällande exempelvis kränkande särbehandling, jämställdhet eller andra arbetsmiljöfrågor samt för semester, sjukfrånvaro, VAB och mycket mer.

Målet för oss är att ansvara för hanteringen av överenskomna processer och att löpande arbeta aktivt med effektivisering av rutiner för att öka ert strukturkapital. Vi hjälper er med att skapa rutiner som ger er så mycket avlastning som möjligt samt trygga kvaliteten.

Under samma tak har vi även duktiga redovisningskonsulter och affärsrådgivare som kan hjälpa er med bland annat löpande bokföring, redovisning, deklarationer, årsredovisningar och skatterådgivning. Klicka här för att komma till deras blogginlägg.

Vi ger våra kunder råd att växa och utvecklas.

Har ni frågor och funderingar kring våra HR-tjänster eller vad vi kan erbjuda just ert företag? Tveka inte att kontakta oss på Lön & HR Bolaget så hjälper vi er.

 

Kontakta oss

 

Vi avsäger oss allt ansvar över att innehållet i texten är aktuellt och i linje med gällande lagar, regler och förordningar inom det skrivna ämnet vid tid för läsning. Vi kan därmed inte garantera att texten är aktuell eftersom uppdateringar sker kontinuerligt och siffror, uttalanden i texten och annat kan vara inaktuellt när du läser det. Därför är det viktigt att Ha i åtanke när inlägget skrivits och vara kritisk till att förändringar kan ha skett sedan publiceringen av inlägget.

 

Vill du vara säker på att informationen är aktuell, hjälper vi dig mer än gärna genom rådgivning och stöd. Kontakta oss för mer information.

Viktiga lagar och riktlinjer inom HR

Viktiga lagar och riktlinjer inom HR

För att skapa en rättvis och säker arbetsmiljö måste företag följa flera lagar och regler inom HR i Sverige. Vidare, genom att följa dessa riktlinjer...

Read More
Lön & HR information 2024

Lön & HR information 2024

Nu när 2023 är förbi och 2024 dragit igång med stormsteg, vill vi skicka med dig information om uppdateringar som kommer under 2024, samt saker som...

Read More
Viktiga begrepp inom HR

Viktiga begrepp inom HR

AI, ENPS, HRM och Empolyer branding är exempel på ett fåtal begrepp inom HR-spektrumet som kan vara bra för dig som företagare att ha koll på. I...

Read More