Skip to the main content.

1 min read

Webinar - Lön & HR Bolaget x Simployer

Webinar - Lön & HR Bolaget x Simployer

Under 2026 kommer det nya lönetransparensdirektivet att senast vara implementerat i Sverige, men vet du hur det kommer påverka just din verksamhet? I detta webinar som sker tillsammans med vårt partner Simployer kommer vi att gå igenom vikten av lönekartläggningar, vad som måste göras, hur ni kan arbeta effektivt samt ge tips på hur ni undviker vanliga fällor!

 

Att genomföra lönekartläggningar har sedan en längre tid varit ett lagkrav enligt diskrimineringslagen, men många känner fortfarande att de inte har riktigt koll på hur processen går till och vad som ska göras. Missar du att göra din årliga lönekartläggning kan det leda till en rad olika problem. Exempelvis att olika diskrimineringsgrunder missas eller inte åtgärds, eller att lönejusteringar inte göras av rätt grundprinciper. I samband med lönetransparensdirektivet kommer även kraven på arbetsgivarna öka och medföra nya förhållningsregler i arbetet med löner inom verksamheter. 

Missa därmed inte chansen att ta del av matnyttig information av experterna Emelie Nyström från Lön & HR Bolaget, samt Ida Ljungberg från Simployer för att säkerställa att er organisation tar en ledande roll mot en mer rättvis och framgångsrik framtid inom jämställdhet, samt uppfyller aktuella och framtida krav. 

När: Onsdag den 17 april, 14:00-14:30
Var: Digitalt via länk

Anmäl dig här: Gratis webinar: Effektiv lönekartläggning - bli redo inför löne- transparensdirektivetVill du ha mer information om hur vi kan hjälpa er verksamhet med löner, kartläggningar och förberedelser inför det nya direktivet? Kontakta oss så hjälper vi er vidare!

Kontakta oss

Vi avsäger oss allt ansvar över att innehållet i texten är aktuellt och i linje med gällande lagar, regler och förordningar inom det skrivna ämnet vid tid för läsning. Vi kan därmed inte garantera att texten är aktuell eftersom uppdateringar sker kontinuerligt och siffror, uttalanden i texten och annat kan vara inaktuellt när du läser det. Därför är det viktigt att Ha i åtanke när inlägget skrivits och vara kritisk till att förändringar kan ha skett sedan publiceringen av inlägget.

 

Vill du vara säker på att informationen är aktuell, hjälper vi dig mer än gärna genom rådgivning och stöd. Kontakta oss för mer information.

Digital utbildning - Lönekartläggning

Digital utbildning - Lönekartläggning

Med flera års erfarenhet inom det breda HR-området med specialistkompetens inom lönekartläggningar erbjuder vi dig nu en digital utbildning för att...

Read More
Inför lönetransparensdirektivet 2026

Inför lönetransparensdirektivet 2026

Under 2023 kom nyheterna om det nya Pay Transparency Directive (lönetransparensdirektivet) som ska börja gälla inom EU senast 2026. Men vad innebär...

Read More
Löneskillnader - Ditt ansvar som arbetsgivare

Löneskillnader - Ditt ansvar som arbetsgivare

Att arbeta med jämställdhet inom en organisation kan ske på flera olika sätt. Att arbeta med lönekartläggning är ett bra verktyg för att säkerställa...

Read More