Skip to the main content.

1 min read

Webinar - Semester & Semesterplanering

Webinar - Semester & Semesterplanering

Den 21a maj 11:00-11:30 kommer vi att ha vårt senaste webinar om semester och semesterplanering. Missa inte att anmäla dig för att ta del av tips och information om semesterlagen!

Att lyckas med semesterplaneringen kan ibland vara svårt då många medarbetare vill ha semester under samma period, men alla inte kan vara lediga samtidigt. Men vad säger egentligen semesterlagen om semester, medarbetarnas rätt till semester och arbetsgivarens ansvar?

I vårt nästa webbinarium kommer Sofia att gå igenom semesterlagen, hur arbetsgivare ska förhålla sig till den samt tips för hur ni kan lyckas med er planering! Missa inte att anmäla er redan idag HÄR!

Vill ni komma i kontakt med oss på Lön & HR Bolaget? 
Mejla oss på: hr@lonhr.se
Ring oss på: +46 8 39 49 00

Kontakta oss

Vi avsäger oss allt ansvar över att innehållet i texten är aktuellt och i linje med gällande lagar, regler och förordningar inom det skrivna ämnet vid tid för läsning. Vi kan därmed inte garantera att texten är aktuell eftersom uppdateringar sker kontinuerligt och siffror, uttalanden i texten och annat kan vara inaktuellt när du läser det. Därför är det viktigt att Ha i åtanke när inlägget skrivits och vara kritisk till att förändringar kan ha skett sedan publiceringen av inlägget.

 

Vill du vara säker på att informationen är aktuell, hjälper vi dig mer än gärna genom rådgivning och stöd. Kontakta oss för mer information.

Vad är semesterlönegrundande frånvaro?

Vad är semesterlönegrundande frånvaro?

Frågorna kan bli många gällande semester och frånvaro. Det kan vara frågor om vad som gäller vid sjukskrivning på deltid eller heltid eller vad som...

Read More
Varför det är viktigt med semesterplanering & ha koll på semesterlagen

Varför det är viktigt med semesterplanering & ha koll på semesterlagen

Medarbetare har rätt till fyra veckors sammanhängande semester mellan juni-augusti, och därmed är en viktig del i en väl fungerande semesterplanering...

Read More
Vad händer om en medarbetare blir sjuk under semester?

Vad händer om en medarbetare blir sjuk under semester?

Att ta ut sin semester är ett lagkrav enligt semesterlagen för att alla ska få tillräcklig vila under året. Men vad händer egentligen om en...

Read More