Skip to the main content.

1 min read

Digital utbildning - Lönekartläggning

Digital utbildning - Lönekartläggning

Med flera års erfarenhet inom det breda HR-området med specialistkompetens inom lönekartläggningar erbjuder vi dig nu en digital utbildning för att kunna genomföra lönekartläggningar i enlighet med svensk lagstiftning! Lär dig allt du behöver veta om diskrimineringslagen, praxis och de vitala delarna inom en lönekartläggning tillsammans med oss!

Utbildning - lönekartläggning

(Klicka på bilden för att komma till registreringen)

Denna utbildning är för dig som vill lära dig mer lönekartläggningsprocessen. Du kanske jobbar som HR i din organisation, är ansvaring för processen eller är facklig representant. Vi kommer ge dig praktiska exempel på hur du kan arbeta genom processen från att samverka med de fackliga organisationerna, hur du genomför en arbetsvärdering till att analysera resultaten. 

Du kommer även att få ta del av våra egna erfarenheter och tips för att genomföra en så smidig och säker lönekartläggning som möjligt!

Utbildningen innehåller en djupdykning i Diskrimineringslagen, hur man genomför en lönekartläggning och alla dess steg, hur du använder resultatet samt diskussionsövningar. 


Vill du veta mer om om lönekartläggningar, lagkrav och ditt ansvar som arbetsgivare? Kontakta oss nedan för mer information om hur vi kan hjälpa ditt företag bli mer jämställt.

 

Dags att ansöka om jämkning

Dags att ansöka om jämkning

Att förstå och navigera genom skattesystemet kan vara en utmaning för många privatpersoner. I denna labyrint av regler och bestämmelser kan ett...

Read More
Julklappar till anställda – vad gäller gällande belopp och regler?

Julklappar till anställda – vad gäller gällande belopp och regler?

Maximera julglädjen utan skattekonsekvenser! Enligt Skatteverket kan gåvor till anställda och samarbetspartners vara skattefria upp till 500 kr per...

Read More
Optimera din verksamhet med HR-outsourcing

Optimera din verksamhet med HR-outsourcing

I dagens konkurrensutsatta affärsvärld söker företag ständigt kostnadseffektiva metoder för att hantera personalfrågor inom sina verksamheter. Vid...

Read More